Κουνέλι Με Κόκκινη Σάλτσα Και Μέλι
Υλικά
- 1 κονέλι
- 1 κουταλιά μέλι
- 5 κουταλιές κόκκινη σάλτσα
- 1 φλιτζανάκι λάδι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- αλάτι
- ρίγανη
- πιπέρι
- μπούκοβο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνέλι για περίπου μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Τον βγάζουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Ρίχνουμε τη σάλτσα, το αλάτι, τη ρίγανη, το πιπέρι και το μπούκοβο. Βάζουμε το κουνέλι, το μέλι και το υπόλοιπο λάδι. Τέλος, βάζουμε νερό ώστε να καλύπτει το κρέας. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αν δούμε και δεν είναι έτοιμο το κρέας προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου